U gaat elektrisch rijden of u rijdt al elektrisch. Dit vraagt om een nieuwe manier van tanken. Waar de laadpalen langs de snelweg erg duur zijn en de openbare laadpalen in de wijken schaars wilt u het liefst thuis uw auto gaan laden.

Laadpaal

Voordelen van een laadpaal thuis

Uw auto thuis laden heeft veel voordelen. Zo hoeft u niet te wachten tot de laadpaal in uw wijk beschikbaar is of langs de snelweg te wachten tot dat uw auto volgeladen is. Daarnaast is laden langs de snelweg erg duur en ook bij u in de wijk betaalt u fors meer voor de geladen stroom.

Gemak en tijdsbesparing

Uw auto laden voor uw eigen deur geeft ook veel gemak. De laadpaal is altijd beschikbaar en u hoeft niet meer later in de avond uw auto verplaatsen. U steekt simpelweg de stekker in de auto en de volgende dag is de auto weer volgeladen.

Kostenbesparing

Wanneer u thuis laad bespaart u veel geld. De prijzen van een snellader langs de snelweg variëren tussen de 0,50ct en 0,90ct per geladen kWh. Een openbare laadpaal in de wijk kost al snel tussen de 0,30ct en 0,80ct per geladen kWh. Wanneer u thuis laad betaalt u afhankelijk van uw energiecontract tussen de 0,18ct en de 36ct per kWh. Wanneer u zonnepanelen heeft kunt u zelfs gratis uw auto laden!

Laadpaal

Flexibiliteit en controle

Laadpalen komen met veel opties. Zo kunt u ervoor kiezen om te laden op de goedkoopste momenten. Wanneer u een dynamisch energiecontract heeft of een normaal/dal tarief, kunt u de lader instellen op 100% vol de volgende morgen om 08:00 uur. De lader kijkt dan naar de goedkoopste momenten. Zo bespaard u extra!

Veiligheid en betrouwbaarheid

Een laadpaal bij u woning is alleen van uzelf. Door middel van een vergrendeling d.m.v. een RFID tag of de app kan alleen u gebruik maken van de laadpaal. U hoeft niet bang te zijn dat uw buren hier gebruik van maken. Ook is de laadpaal gemaakt tegen alle weerinvloeden en wordt de installatie gedaan door gecertificeerde monteurs!

Duurzaamheid en milieubewustzijn

De aanschaf van een elektrische auto is een goede stap naar een duurzamere wereld waarin we minder gebruik maken van fossiele brandstoffen. Daarnaast is het laden met zonnepanelen een extra voordeel omdat u nu lokaal ervoor zorgt dat de opgewekte stroom direct naar uw auto gaat.

Wat vinden klanten van ons

Bij Laadpaalmeesters zijn we hard op weg om zoveel mogelijk mensen te helpen met verduurzamen. Kijk eens wat klanten die u voorgingen over ons zeggen.

Wij van Laadpaalmeesters helpen u graag op weg. U bent op onze site omdat u graag geholpen wilt worden met de aanschaf en installatie van een laadpaal. Hier zijn we de meesters in. We begrijpen goed dat u nog een aantal vragen heeft! Neem daarom contact met ons op en laat u door ons geheel vrijblijvend adviseren in de wereld van laadpalen.

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 15 recensies
Bas van De Laadpaalmeesters leverde deskundig advies, een transparante offerte en vakkundige installatie van de laadpaal en zonnepanelen. Ongeëvenaarde correcte service!
Martien Holthuis
Martien Holthuis
2024-04-17
Laadpaalmeesters is helemaal oké! Goede service en de laadpaal is geheel volgens onze wens geplaatst. Bas nam genoeg tijd voor ons om uit te leggen hoe het laden met de laadpaal werkt. We zijn zeer tevreden.
Mat Gijsbers
Mat Gijsbers
2024-04-15
Goed geholpen met de informatie en keuzes die gemaakt moesten worden voor een laadpaal. De installatie was snel ingepland en goed uitgevoerd. Ook de nazorg is goed.
Onno Ettema
Onno Ettema
2024-03-28
Snelle en nette levering en alles volgens afspraak,en een goede prijs
Bart Janssen
Bart Janssen
2024-03-04
Nette zeer vriendelijke monteur. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader👍
Medisch pedicure Voetzorg de Sprong
Medisch pedicure Voetzorg de Sprong
2024-02-28
Goede, snelle service. Helemaal volgens afspraak en naar wens. Zonnepanelen lagen in no time en werken perfect.
Jules Heerkens
Jules Heerkens
2024-01-09
De laadpaal door Laadpaal Meesters laten installeren. Alles verliep prima goede montage, en fijne hulp bij de app installatie op de telefoon met de daarbij behorende uitleg Men ging niet eerder weg nadat alles volledig gecontroleerd was en alles werkte zoals zou moeten.
Ronald Hartog
Ronald Hartog
2024-01-07
Wij hebben een laadpaal laten plaatsen door Laadpaalmeesters. Alles is keurig geplaatst en alles netjes opgeruimt. We zijn zeer tevreden en ook voor een nette prijs. We bevelen dit bedrijf zeker aan👍
Klussen Bedrijf
Klussen Bedrijf
2024-01-07
Klaar voor de toekomst met de door Laadpaalmeesters geplaatste Smappee EV Wall Business. Prettige communicatie, heldere en duidelijke prijsstelling, vakkundige en nette montage. Dus zeer tevreden over Laadpaalmeesters!
Marcel Kok
Marcel Kok
2023-10-20
Prettige manier van afspraken maken en samen mee te werken. Laadpaal netjes geplaatst. Prima bedrijf.
Theo Verkamman
Theo Verkamman
2023-10-14

Interesse in een eigen laadpaal?

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.