Wie denkt aan verduurzamen, denkt aan zonnepanelen. Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu maar ook voor de portemonnee. Een investering in zonnepanelen wordt gemiddeld in vier jaar terugverdient.

Samen verduurzamen

Energiebesparing en milieubewustzijn: het voordeel van zonnepanelen

Met een eigen zonnepanelen installatie gaat u zelf stroom opwekken, direct groene stroom verbruiken en de overtollige stroom terug leveren aan het net.  Zo worden uw energiekosten lager en draagt u tegelijkertijd bij aan een beter milieu.

Duurzame investering: de langdurige garantie van zonnepanelen

De nieuwe generatie zonnepanelen hebben 25 tot 35 jaar garantie en ook de nieuwste omvormers hebben tot 25 jaar garantie. Hiermee bent u verzekerd van gratis stroom voor de lange termijn.

Laadpaal met zonnepanelen

Maximale besparingen: slimme stroomconsumptie met zonnepanelen

Door slimmer om te gaan met uw opgewekte stroom bespaart u het meeste. Direct de opgewekte stroom verbruiken door overdag de was te doen, de vaatwasser aan te zetten of in de zomer te verkoelen met een airconditioner. Hierdoor levert u niet of minder terug aan het net en wordt de gratis stroom direct verbruikt.

Betrouwbare zonne-energie: de kracht van veilige installaties

De veiligheid van zonnepanelen is sterk verbeterd. Door extra veiligheidsmaatregelen van de fabrikanten worden de zonnepanelen uitgezet bij storing. Door te kiezen voor micro omvormers wordt de opgewekte gelijkstroom direct omgezet naar veilige wisselstroom. Daarnaast moeten monteurs gecertificeerd zijn en hanteren wij de hoogste installatie eisen. Zo bent u verzekerd van een veilige installatie.

Zonnepanelen zonder eigen investering: duurzame leningsmogelijkheden

Investeren in zonepanelen hoeft tegenwoordig niet met uw eigen geld. Door de komst van duurzame leningen kunt u zonder eigen geld investeren in zonnepanelen. De terugbetaling van de lening is lager dan de besparing waardoor u bespaard met zonnepanelen zonder eigen investering. Lees voordat u geld leent altijd wel goed de voorwaarden.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Wij kijken naar uw persoonlijke situatie en adviseren u welk systeem het beste bij u past. Een vrijblijvende afspraak op locatie is ook mogelijk.

Wat vinden klanten van ons

Bij Laadpaalmeesters zijn we hard op weg om zoveel mogelijk mensen te helpen met verduurzamen. Kijk eens wat klanten die u voorgingen over ons zeggen.

Wij van Laadpaalmeesters helpen u graag op weg. U bent op onze site omdat u graag geholpen wilt worden met de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Hier zijn we de meesters in. We begrijpen goed dat u nog een aantal vragen heeft! Neem daarom contact met ons op en laat u door ons geheel vrijblijvend adviseren in de wereld van zonnepanelen.

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 15 recensies
Bas van De Laadpaalmeesters leverde deskundig advies, een transparante offerte en vakkundige installatie van de laadpaal en zonnepanelen. Ongeëvenaarde correcte service!
Martien Holthuis
Martien Holthuis
2024-04-17
Laadpaalmeesters is helemaal oké! Goede service en de laadpaal is geheel volgens onze wens geplaatst. Bas nam genoeg tijd voor ons om uit te leggen hoe het laden met de laadpaal werkt. We zijn zeer tevreden.
Mat Gijsbers
Mat Gijsbers
2024-04-15
Goed geholpen met de informatie en keuzes die gemaakt moesten worden voor een laadpaal. De installatie was snel ingepland en goed uitgevoerd. Ook de nazorg is goed.
Onno Ettema
Onno Ettema
2024-03-28
Snelle en nette levering en alles volgens afspraak,en een goede prijs
Bart Janssen
Bart Janssen
2024-03-04
Nette zeer vriendelijke monteur. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader👍
Medisch pedicure Voetzorg de Sprong
Medisch pedicure Voetzorg de Sprong
2024-02-28
Goede, snelle service. Helemaal volgens afspraak en naar wens. Zonnepanelen lagen in no time en werken perfect.
Jules Heerkens
Jules Heerkens
2024-01-09
De laadpaal door Laadpaal Meesters laten installeren. Alles verliep prima goede montage, en fijne hulp bij de app installatie op de telefoon met de daarbij behorende uitleg Men ging niet eerder weg nadat alles volledig gecontroleerd was en alles werkte zoals zou moeten.
Ronald Hartog
Ronald Hartog
2024-01-07
Wij hebben een laadpaal laten plaatsen door Laadpaalmeesters. Alles is keurig geplaatst en alles netjes opgeruimt. We zijn zeer tevreden en ook voor een nette prijs. We bevelen dit bedrijf zeker aan👍
Klussen Bedrijf
Klussen Bedrijf
2024-01-07
Klaar voor de toekomst met de door Laadpaalmeesters geplaatste Smappee EV Wall Business. Prettige communicatie, heldere en duidelijke prijsstelling, vakkundige en nette montage. Dus zeer tevreden over Laadpaalmeesters!
Marcel Kok
Marcel Kok
2023-10-20
Prettige manier van afspraken maken en samen mee te werken. Laadpaal netjes geplaatst. Prima bedrijf.
Theo Verkamman
Theo Verkamman
2023-10-14

Interesse in een eigen zonnepanelen systeem?

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.