Een zakelijke laadpaal voor uw werknemers thuis of voor uw pand. Wij van Laadpaalmeesters regelen het voor u! Met onze speciaal geselecteerde zakelijke laadpalen kunt u automatisch verrekenen. Zo heeft u geen administratieve rondslomp en kunt u focussen op wat belangrijk voor u is!

Zakelijke laadpaal

Nieuwe regelgeving laadpalen

De regelgeving rondom laadpalen op bedrijfsterreinen gaat vanaf 2025 veranderen. Zo moet er op een bestaande parkeerplek met minimaal 20 parkeerplekken één laadpaal staan. Op nieuwbouw is dit al bij minimaal 10 parkeerplekken. Omdat we ook steeds meer elektrisch gaan rijden zult u wellicht al merken dat dit te weinig is.

Laden op de zaak

Wanneer uw werknemers een elektrische auto krijgen kunt u de kosten drukken. De elektrische auto’s zijn namelijk al een grote investering. Wanneer u ook de brandstof betaald voor uw werknemer wilt u niet dat de werknemer bij de duurste tankstations gaat laden (snel laders). Er zijn namelijk drie plekken waar iemand kan laden. Snel laden langs de snelweg, in de wijk bij een openbare laadpaal of bij u op de zaak of thuis. Bij u op de zaak of thuis is de goedkoopste optie.

Inzicht in verbruik

Met een backoffice programma heeft u inzicht in al uw laadpalen en kunnen uw werknemers thuis of onderweg laden met een laadpas. Daarnaast bepaalt u wie er gebruik mag maken van de laders en stelt u tarieven in per lader of per laadgroep. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf altijd gratis laden met uw laadpas en rekent u af wanneer een werknemer bij u op de zaak laadt. U bepaalt zelf hoe u dit ingericht wilt hebben en wij zorgen ervoor dat dit werkt zoals u dit wilt!

Meer informatie ontvangen over zakelijke laadpalen?

Laadpaalmeesters is de specialist in laadpalen en laadpleinen. Zo verzorgen wij de laadpalen bij uw werknemers thuis of een enkele lader tot een heel plein bij u op de zaak. Graag weten wat uw investering in een laadpaal of plein is? Plan een afspraak in en wij vertellen u graag de mogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat de elektrificering van uw wagenpark soepel verloopt!